Konačno otvorio dušu: Haris Dzinovic jednu stvar ne moze nikada da dozvoli sebi! “Ne bi preživio onaj koji bi mi ovo uradio…”

Mediji su zadnji dana se usredotocili na vijest o razvodu to jeste sporazumnom rastanku izmedju Meline i HArisa koji su odlucili da se razvedu prijateljski. Prema izvoru koji je jako pouzdan od strane porodice Dzinović veza izmedju Meline i HArisa nije dobra i imaju probleme. Nakon emotivnih turbulencija koje su imali Haris je shvatio da treba da krene iz pocetka  i da donese neke nove odluke vezane za svoj zivot. Pjevac trenutno ne misli da ide u penziju ali se jako raduje buducnosti koja je ispred njega.

Kako smo uspjeli da saznamo nasim pouzdanim oso ama ovo je par koji je shvatio da bi to bilo najbolje za njih i njihovu djecu i da ne treba se stvarati problemi oko razvoda te da se sve treba okoncati na dobar nacin da bi ostali prijatelji. Haris se odavno preselio iz vile na Senjaku a odlucili su da MELINA nastavi biti tu sa djecom. Proces razvoda je sada u jeku i u toku ali kako ce se podijeliti imovina saznat ce se u narednim danima, Vazno je napomenuti da su se uselili u vilu 2021 godine.