Konačno razotkriven Ljuba Aličić! DOM OD 12 MILIONA OKOVAN ZLATOM! Istina sve šokirao: “Svaki dan ga tukao, maltretirao, on pobjegao od kuće i ozenio se sa 14 godina.!

Naša današnja tema jeste Ljuba Aličić koji je pjevač sa nase scene a spada inače u red onih starijih. Ostao je tu da svojom muzikom odusevljava sve, jer je velii broj njegovih kolega starijih napustilo svijet. On nikada nije bio osoba koja pravi skandale i koja sa tim skreće pažnju an sebe- Uvijek je imao normalan zivot i miran. Ozenio se jako mlad, sa samo1 3 godina i sa tom jednom zenom je i dad danas. On je rekao da je sa 12 godina morao da radi jer je morao da pobjegne od pakla koji je dozviljavao svaki dan.

Nikada tokom svog zivota i svoje karijere nije imao poroke nego je sav novac koji bi zaradio donio svojoj kuci te sa svojom porodicom i suprugom dijelio. Oni kako su mediji prenijeli imaju dom od 12 miliona a on je rekao da su to sve sami zaradili nikada ni ti jedan dinar ni od koga nisu uzeli.

 

Oduvijek je govorio da je njegova supruga najveća podrška u svim vremenima, bodrila ga i bila mu vjetar u ledja a on sve sto je postao, postao je zahvaljujuci njoj tada.