Kupio je sat na buvljaku misleći da nije ništa posebno – Kada ga je otvorio doživio je opći šok!

Za danas jedna jako zanimljiva priča, koja će vam na najbolji mogući način da pokaže, da je u današnje vreme apsolutno sve moguće u životu.

Naime, koliko puta ste prolazili nekom buvljom pijacom te ste videli neke stvari koje su totalno bezvredne, i nije vam palo na pamet ni da zastanete, a kamoli da ih kupite? Jednostavno, možda se radi o jako skupoj stvari, a da vi toga niste niti svesni.

Tako se jednom čoveku iz Velsa, desila situacija da je kupio zidni sat, a koji je na kraju vredeo čak 12.000 evra. Međutim, to nije ništa u poređenju sa ženom iz Velike Britanije, koja je kupila jedan prsten cene oko 12 evra, na sebi je imao jako lepu imitaiju od stakla, z akoju je mislila da je u pitanju dijamant, ali se na kraju itekako rpevarila.

Ostavila je taj prsten nakon par meseci nošenja u jednu kutijicu, i totalno j ezaboravila na njega, pošto se jako razbolela.

Naime, nakon dve godine kako joj je majka bila bolesna, ona je odlučila da proda svo zlato koej je imala kod sebe, a na kraju se ispostavilo da je prsten sa buvljaka pravo bogatstvo. Naime, kada je došla kod zlatara, on je ostao šokiran saznavši da je u pitanju dragulj koji vredi 26,27 karata i da vredi skoro milion evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *