Lukas optužio Brenu da je vodila Sonju kod hodže da mu baje: Ta spodoba ne voli ni sebe, kreten s milionima u džepu baca magije!

Snimanje filma Ace Lukasa i TV serije “Kafana na Balkanu” počinje u martu. Casting za glumce održat će se u studenom. Ovaj projekt temelji se na Lukasovoj životnoj priči.

Lukas je već izabran za glavnu ulogu u svom filmu. Ovo je slično onome što je Whitney Houston radila dok je bila živa. Prijave stižu svakodnevno, a neki glumci biraju se na audicijama. Drugi su već određeni unaprijed. Aca smatra da je najbolje predstaviti Acu on sam. Njegovo zanimanje za glumicu Teodoru Bjelicu proizlazi iz činjenice da liči na njegovu bivšu suprugu Sonju. Acina oca trebao bi glumiti Mima Karadžić. Producenti Saša Mirković i Dejan Miličević kažu da im se sviđa ideja da tu ulogu igra Arkanov sin Vojin. Otkrivaju i da imaju problem s izborom za jednu ulogu. U ovom trenutku nema dogovora ni s jednim akterom.

Nemoguće bi bilo pronaći glumicu sa zlobnom energijom koja bi na platnu tumačila Lepu Brenu, zapravo Fahretu Jahić. Kroz neke korisne kontakte uputili su me na vračaru u blizini Zlota koju vještica često posjećuje. Iako nisam bio siguran što je još vještica radila na liječnikovom mjestu, čuo sam da je čak utrla put kući. U priči se spominje Brena kao neko ko je rasturio Acijev brak sa Sonjom. Mirković kaže: “Boba Živojinović je bio veliki sportista; međutim, njegova jedina greška bila je što se oženio s Brenom -.”

Lukas je tvrdio da su Sonja Vuksanović i Lepa Brena, njegova bivša supruga, otišle kod Hodži da razgovaraju s njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *