Majka koja me othranila nije moja biološka majka… ŠTA SADA?

Saznanje me je sokiralo. Moja majka nije moja bioloska majka. Mama i tata su se zabavljali jedno 3 do 4 godine i jako su se volejli a onda se desilo nesto nevjerovatno. Nju je tada prevario jedno vece a on kaze da je to noc kada je bio jako pijan a rezultat te noci sam ni manje ni vise nego ja i to me je toliko potreslo kada sam saznao.

 

U tom trenutku kada je majka saznala sa to, pogotov da se pojavila trudnoca moja majka je krenula sa tatom, krenula dalje na svoj put jer nije htjela da ja odrastam bez oca i majke i da budem siroce.

Ali situacija se desava, da moja bioloska majka je umrla na porodjaju a nakon godinu ili dvije, tata je uspio da vrati svoju staru bivsu djevojku. Ljudi moji to je takva divna zena da me je prihvatila da me odgajala kao svoje rodjene dijete. Slike moje majke je uramila i stavila je u moju sobu da bi ja mogla da uvijek znam ko je ona.

 

Svi najljepsi osjecaj me vezu za momente kada sam ismijavana od strane drugara ali i porodice kada bi me majka stavila u krilo i rekla: Ma pusti ih, oni nemaju pojma za sev to jer si ti meni narasla u srcu kao sto si rasla svojoj majci u stomaku, ja sam teeb rodila iz srce.”

MORAM DA JOJ KAZEM SADA MAMA JAKO TE VOLIM.