Masovno ljudi prodaju stanove da bi kupili ove KUĆE! Kuća košta 15.000 eura, gotova za 5 dana, rade po vašoj želji! (FOTO)

Sada mladi koji zele da riješe stambeno pitanje se sad sve više odlucuju da izgrade kuću nego da kupuje stanove. Jasno je da su kuće rješenje za cijeli zivot i za cijelu porodicu. Mi sada zivimo u vremenu kada se do montažne kuce moze doći jako lako i za jako malo novca u odnosu kad se govori o kupovini stanova kojima cijena iz dana u dan rastu.

Stanovi u izgradnji koštaju i do 3000 eura po metru kvadratnom i to zaista nije tako malena cifra. ukoliko mladi bračni par odluci da kupi stan od 50 metara kvadratnih treba im minimalno 150.000 eura dok za montažnu kucu bi potrosili do 10.000 eura te je jasno da je razlika u tome ocigledna.

U  Americi se ove kuce rade odavno i pokazalo se kao ekonomična investicija i zaista dobra. U zadnje vrijeme ovakve kuce su zaista dobre i jako su popularne i na Balkanu o tome se govori godina,a. Naravno da je problem ekonomicnost i najtrazenije su kuce od 70 metara kvadratnih. To je dovoljno za porodicu koja ima dvoje djece.

Kuce se prave sa ispunjenim panelima koji se sklajaju jedan sa drugim. Cijena ovakvih kuca ali i izgled privuku mlade i tako se očekuje da narednih 10 godina smanjuje izgradnja zgrada a da se poveca izgradnja montaznih kuca.