Milica Dabović stigla kod automehaničara a tamo okačene sve njene gole slike! PONOSNO SE SLIKALA PORED NJIH PA OBJAVILA NA INSTAGRAM

Ona je otisla da posjeti automehanicaru, Milica Dabovic je vidjela na kalendaru svoje sopstevene slike u sredini kolekcije alata gdje se nalazi. Ona je toliko bila uzbuđena te je nestrpljivo ceakla i otkrila slike u garaži pa je tu i ostavila i komentar: ” U goste kod automehaničara Nelete! IDEMOOO.”

 

Onda su uslijedili veliki broj komentara, uglavnom sve je to bilo u nekim lezernim tonovima i zaista u velikom broju. Nekoliko fraza ilustracije ove ideje kao sto su : “Vlasnik zaista ima razumjevanja za etičku istravnost.” Ona je tu toliko ponosna bila na komentare i samo se smijala i uzivala u tome dok su se nizali jedan po jedan.

Milica Dabovic koja ima sada 42 godine i ona je bivsa košarkasica reprezentacije Srbije te je nedavno privukla zaista mnogo paznje na sebe ali to nista nije bilo u vezi sa njenim sportskim dostignucima. Osim toga njeni privatni video snimci i slike su zauzeli u tim trenutcima centralno mjesto i njena poslovna sportska karijera je zapostavljena u potpunosti.