Moje dijete neće ići u seljačku školu da djecom seljaka koji ne znaju ni ko je on: Mi živimo drugi zivot.OVDJE SAM GA UPISALA (FOTO)

Dara Bubamara je pjevačica sa naše estrade koja je poznata po burnom svom životu a što se tiče muzike i pjesama o tome se jako malo priča jer ona je jako malo aktivna što se tiče novih hitova samo ima poneki nastup i to je to. Međutim pored toga ona i dalje ima veliki izvor zarade te je tako jedna od najbogatijih.

Tako prije par dana ona je davala izjavu za jednu televiziju gdje je mnoge svoje fanove šokirala i mnogi su bili jako bijesni nakon ove njene izjave. Ona je rekla kako ne dopušta da njeno dijete ide u državnu školu jer tamo idu samo seljačka djeca te je dodala kako njeno dijete isključivo ide u privatnu školu.

Nakon ovih njenih riječi svi su ostali u šoku i nisu mogli da povjeruju da je ona ovo rekla. Samim time mnogi ljudi koji su je čak i voljeli bili su jako bijesni nakon njene izjave jer je ona ponizila mnogu djecu tako što ih je nazvala seljačkom djecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *