Mračna proročanstva koja se danas obistinjuju, Ono što dolazi je najgore…

U svijetu je samo nekoliko odabranih pojedinaca prepoznato po svojoj umiješanosti u proročke poslove, dok su mnogi ostali relativno nepoznati.
Marija, misteriozna časna sestra, jedna je od proročica čiji život ostaje uglavnom nepoznat. Iako su podaci o njoj oskudni, utvrđeno je da je boravila u manastiru Lahovo i da se u potpunosti posvetila služenju višoj sili.

Smješten duboko u planini, njen stan je dokumentovan još od 16. vijeka. Poznata po svojoj izvanrednoj dalekovidnosti, dijelila je brojna predviđanja tokom svog života. Zanimljivo je da je svako njeno proročanstvo dijelilo zajedničku nit i na kraju se pokazalo tačnim.

U vremenima sukoba, pojedinci često zanemaruju važnost ljubavi i prijateljstva, ne prepoznajući njihov osnovni značaj. Ovi izazovni trenuci služe kao ključno ispitivanje i za crkvu i za čovječanstvo, predstavljajući tešku grešku čovječanstva. Preciznost njenih predviđanja i težina sukoba koje ona predviđa nadmašuju sve prethodne izazove sa kojima se čovečanstvo suočavalo.

Kako se predstojeći rat bude razvijao, doći će do drastičnog iscrpljivanja svjetskih resursa, što će u konačnici rezultirati široko rasprostranjenom glađu. Ovaj sukob će biti obilježen zlokobnim crnim oblacima koji će obaviti cijelu planetu, ne ostavljajući tragove života za sobom.