NAJNOVIJI SVJEDOCI saslušani u slučaju male DANKE! Ovo su rekli o Srđani i Dejanu i kobnom danu! (FOTO)

Iako su mnogi pomislili da je mozda kraj istrage o svemu sto se desilo sa melnom Dankom, danas je u JAvnom Tuzilastvu u Zajecaru saslusani svi novi svjedoci u slucaju ubistva malene Danke Ilic koja je u tom trenutku imala dvije godine iz Bora.

Prema nekim nezvanicnim informacijama koje su se pojavile saslusani su bivsi direktor Javnog komunalnog preduzeca “Vodovod” iz Bora Goran Pavic kao i prijatelji osumnjicenog za ubistvo, Srđana.

Goran Pavic je u tim trenutcima do detalja odgovarao na pitanje tuzioca u vezi svega koje se desava sa angazovanjem ostalih i pricali su o tome o tom danu nesrece i kakve su oni imali radne zadatke u Banjskom polju. On je govorio o radnim nalozima svih njih i sta im je bio zadatak na svim tim lokacijama.

DA vas podsjetimo za tesko ubistvo u Banjskom polju terete se radnici od borskog JKP Vodovoda Dejan Dragijevic koji ima 50 godina iz sela Zlot i Srđan Jankovic koji isto ima 50 godina iz sela Luka koji su sa sluzbenim automobilom “fijat pandom” udarili djevojcicu koja je u tom trenutku sama izasla iz dvorista a naon toga su je stavili na zadnje sjediste i tako joj zivot ugasili.

Po njihovim pricama kada se djevojcica probudila osumnjiceni Dragijevic je golim rukama nazalost udavio. onda je kada je policija ga uhvatila rekao da je tijelo djevojcice bacio na obliznju deponiju koja se tada nalazilo na Starobanjskom putu.