Najtužniji dan za Anu Bekutu:Suze sakriti ne može- oglasila se na instagramu i skroz se slomila (FOTO)

Ana Bekuta je zaista dozivjela jako tuzan dan pa je sada odlucila sve to javno da objavi i na Instagramu gdje ej govorila otvoreno kakav je to za nju veliki slom bio i desio se. Pred poznatom pjevacicom Anom Bekutom je dan koji je pun izazova bez sumnje. Naime danas njen bivsi partner i najveca ljubav kako je mnogo puta govorila Milutin Mrkonjic slavio bio svoj 82. rodjendan.

Odavajuci pocast njemu, ona je obavila svecano hodocasce na njegovom zadnjem pocivalistu unutar Aleje zasluznih građanja. U znak velikog postovanja tu je bio i cvjetni vjenac koji je polozen na njegov grob a osi toga Ana Bekuta je podijelila i ovaj bitan trenutak sa svim svojim pratiocima.

U svojoj iskrenoj porodici ona je rekla da je tu stigla da doda pocast jer bi danas bio rodjendan. Bitno je napomenuti da je Milutin Mrkonjic umro 27.11.2021. a Ana i dan danas osjeca veliki gubitak nakon njega i nije se jos oporavila ni ti izlijecila i ne zna kada ce.

Mi dok smo bili skupa vladala je jedinstvo i sloga zaista. Mozda ste svi vi ostali imali drugaciju perspektivu ali nas to nikada nije zanimalo. Nas fokus je bio iskljucivo na nastojanjima da budemo sto bolji. Nikada nisam tezila bogastvu jer sam sama sebi obezbjedila sve sto sam mogla. Kada sam bila sa njim od njega sam samo trazila ljubav, brigu ali i odanost a to sam i imala.