Najveća tajna Zorice Brunclik je otkrivena! KEMIŠ ne moze da vjeruje da ga toliko krila! OVAJ Bosanac je otac njene kćerke- liče nevjerovatno

Kada se spomene ime Zorica Brunclik ne moze da se sa njom ne poveze i njen voljeni suprug Kemiš.  Dugo vremena su skupa i smatraju se jako skladnim parom. Jako su zaljubljeni u jedno drugo i nakon toliko godina a emocije nikada nisu krili. Ima i onih koji se pitaju da li njihova ljubav toliko jaka ili oni glume.

Ono sto malo ljudi zna jeste da je Zorica dobila i kćerku sa bivšim fudbalerom koji je tada u tom periodu igrao za Priboj a njegovo ime je Ahmed Ćelović. Oni su zivjeli u vanbračnoj zajednici a dobili su i kćerku po imenu Marija, koja je veliki ponos Zorici.

Kemiš nije znao sve detalje ovog odnosa a Zorica je tokom jednog intervjua rekla da nikada nije krila nisza iz svoje proslosti ni ti od Kemiša ali ni ti od medija nego jednostavno nije htjela da govori o svom dijelu zivotu o kojem je mislila da je proslost i da treba da ostane u proslosti.