Nakon pet godina, Nataša se vratila iz mrtvih? Kada su čuli gdje se krila sve te godine, njeni roditelji su ostali nijemi!

Ko je oteo Natašu Rajan i zašto je sud oslobodio čovjeka koji je priznao da ju je ubio? Roditelji nisu mogli da poveruju u ono što ih je snašlo.

Bilo je to 31. avgusta 1998. godine kada je mama ostavila Natašu u školi.

Djevojčici je bilo 14 godina i trebalo je da se vrati kući autobusom, ali nije se vratila. Kasnije te večeri njena izbezumljena majka pozvala je policiju i prijavila nestanak svoje ćerke.

Nataša je klasifikovana kao “problematična tinejdžerka” zbog suspenzija u školi, upotrebe droge i samopovređivanja.

Mjesec dana pre ovog nestanka, pobegla je od kuće kako bi dva dana bila sa svojim 22-godišnjim dečkom Skotom Blekom u jednom motelu.

Zbog njenog gore navedenog ponašanja, ovaj nestanak i nije shvaćen ozbiljno. Policija je pretpostavila da je opet sa svojim dečkoj, ali kada su mu pokucali na vrata on je rekao da ne zna gde je Nataša i da je nije ni video.

Nataša je bila peta žena koja je nestala u periodu od 1998. do 1999. godine, i grad je bio paralizovan od straha.

Svi su sumnjali da neki ludi serijski ubica presreće žene noću. Kako su se dani pretvarali u nedelje, a nedelje u mesece, Natašini roditelji su počeli da se plaše kako nikad neće videti svoje dete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *