Nakon razvoda poznata voditeljica pronašla novu sreću! Njen novi dečko je sve ostavio bez riječi! Svi ga znamo, a sada je s NJOM! (FOTO)

Sanja Marinković je jedna od voditeljica sa naših prostora koja je jako poznata jer ona ima svoju emisijuz na televiziji Pink već nekoliko godina. Naime, nju gledamo svi svake nedjelje u njenoj emisiji a to je nedeljno popodne sa Sanjom Marinković. Naime tu dolaze mnogi gosti koji sa njom obavljaju razgovore na mnoge teme.

Iako je tu veliki broj tema o mnogim stvarima većinom se tu priča o temi odnos muškarca i žene. Naime kako se on razvela od svog supruga to je postala jedna od standardnih tema te se o tome jako često govori. Ali prije par dana u medijima se pojavila jedna informacija koja je sve šokirala. Radi se o tome da je ona pronašla novog dečka po pisanjima medija.

Mnogi govore kako se to desilo ali se ona po tome pitanju još uvijek nije oglasila. Da li je to istina i šta se krije iza toga ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

One thought on “Nakon razvoda poznata voditeljica pronašla novu sreću! Njen novi dečko je sve ostavio bez riječi! Svi ga znamo, a sada je s NJOM! (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *