Nakon što joj je Mitrović smanjio 50% od plate, Jovana se povlači iz medija: “Posvetiću se svojim stvarima”

Jovana je nedavno obelodanila nameru da se privremeno odmori od medijske industrije, najavivši da se povlači.

Jovana Jeremić je tokom jučerašnje emisije Novog Jutrua imala u gostima Željka Mitrovića, gde joj je otkrio da joj je od plate oduzeto 50 odsto.

Nakon pažljivog razmatranja, Jovana je donela odluku da napravi privremenu pauzu u medijskoj karijeri.

U februaru sam odlučio da se odmaknem od medija i fokusiram se na svoje lične poduhvate. Vrijeme je za pauzu. Trenutno sam uronjen u svijet pečenja. Nedavno sam imao priliku da provedem tri dana u Grockoj i četiri dana u Beogradu, i moram da kažem, veoma uživam ovde. Ovo su bile reči Jovane tokom intervjua na “Premijeri”.

Dozvolite da vam osvežimo pamćenje da je Željko juče dao objašnjenje za disciplinski postupak prema Jovani.

“Željko vas je obavijestio da ćete zbog vaših postupaka biti kažnjeni sa 50 posto decembarske plate”, naveo je on.

“Oprostite?” raspitivala se Jovana.

Dogodila su se dva manja incidenta, a utvrđeno je da ste vi isključivo odgovorni za jedan od njih. Bez konsultacije sa mnom ili urednikom vesti, preduzeli ste akciju. Važno je shvatiti da nije prihvatljivo dijeliti lične video zapise ili filmove bez dozvole. Ponašali ste se impulzivno i neprimjereno i osjećam potrebu da se izvinim porodici pogođenoj vašim postupcima. Ovo nije način na koji obično rješavam situacije, ali smatrao sam da je potrebno nametnuti posljedice. Laknulo mi je što ste priznali svoju grešku. Mitrović je izrazio ove osjećaje.

Jeremić je to ljubazno predstavio, priznajući svoju volju da uči iz svojih grešaka.

Željko je izrazio žaljenje zbog nepoštovanja gosta prema članu ambasade, ističući važnost očuvanja poštovanja u diplomatskim odnosima. Međutim, on je takođe istakao prirodu programa uživo, gde odgovornost za reakcije pojedinaca leži na njima, a ne na samom programu.