Nakon toliko godina braka, Aco Pejović napustio porodični dom! Spakovao je kofere i otišao sam iz kuće! Bolest nas je udaljila i ovako je najbolje! (FOTO)

Aco Pejović je jedna od pjevača sa naše estrade koji iza sebe ima jako veliku karijeru a jako veliku slavu je stekao nakon što se proslavio sa svojim glasom u filmu Toma. On je bio pjevač koji je posudio glas glavnom liku tog filma i nakon toga je počela njega ljetna turneja na kojoj je pjevao u mnogim gradovima Balkana.

Međutim pored svih tih vijesti prije par dana u medijima se pojavila informacija kako je on napustio porodični dom i mnogi su mediji krenuli da se zanimaju za tu informaciju. Prema pisanjima mnogih medija govorilo se o tome kako je on spakovao kofere i napustio dom te je tako došlo do prekida braka između njega i njegove supruge.

Ipak Aca se oglasio i rekao kako su on i njegova supruga prošli mnoge stvari u braku te da su to samo medijske priče te da je njemu u braku jako dobro sa njegovom suprugom i da se slažu jako dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *