Naša poznata pjevačica PRIVEDENA! Prijeti joj preko 10 godina zatvora, a evo i zašto! Njen muž je kriv za sve! (FOTO)

Prije nekoliko sati do nas je došla informacija koja je sve šokirala i kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Radi se o tome da je ovo priča o jednoj pjevačica koja je prije nekoliko godina bila jako poznata ali onda se odlučila povući sa scene. Njeno ime je Lena Andrić koja je pjevačica folk muzike i poznata je po svom hitu Čarobnjakov sin.

Samim time prije par dana do nas je došla informacija kako je on privedena te kako joj prijeti zatvorska kazna u trajanju od 10 godina. Naime, pošto se ona prije par godina udala za švicarskog bizismena to je bio i razlog što je ona povukla estrade. Samim time u medijima se govori kako je ona njega pokrala te samim time da je zbog toga on nju prijavio.

Da li je to i istina i koja je prava istina koja se krije iza ovoga ostaje nam da vidimo u narednom periodu. Ukoliko dođemo do novih informacija o ovoj priči obavezno ćemo je podijeliti sa vama.

2 thoughts on “Naša poznata pjevačica PRIVEDENA! Prijeti joj preko 10 godina zatvora, a evo i zašto! Njen muž je kriv za sve! (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *