“Ne kuham, ne čistim i ne perem!” Jovana Jeremić svojom izjavom PONIZILA žene Balkan! Ja sam biznismen žena, a to neka rade domaćice! (FOTO)

Jovana Jeremić je jako poznata voditeljica koju svaki dan gledamo na malim ekranima ali pored toga o njoj se jako često piše u medijima jer ona daje mnoge kontraverzne izjave. Ipak prije par dana se desilo nešto što je mnoge ostavilo bez riječi. Ona je bila gost u jednoj emisiji gdje je dala jednu izjavu koja je sve ostavila bez riječi te mnogi kada su ovo čuli ostali su bez teksta.

Naime, ona je bila gošća u medijima kod Ognjena Amidžića te je dodala kako ona nikada ne kuha, ne čisti svoj dom te da čak i odjeću ne pere. Ona smatra kako je to posao za nižu klasu odnosno za žene koje imaju slobodno vrijeme i koje su domaćice. Ona za sebe smatra kako je biznismen žena i kako ona previše radi da bi mogla takve stvari da stigne.

Ova njena izjava je mnoge razbijesnila te su mnogi su ostali bez teksta. Treba naglasiti da je ona tek prošle godine prešla na televiziju Pink dok je prije toga radila na televiziji Happy i tada je imala vremena za sve a nakon prelazka se razvela od muža i krenula sa drugim načinom života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *