“Nikad nisam videla GOLOG muškarca”: Ima 42 godine, samo dva puta se ljubila, a evo šta najviše želi (VIDEO)

Mišel kojoj su 42 godine se do sada samo 2 puta poljubila sa muškarcem. Njena jedine želja i o čemu mašta je da bude intimna sa nekim muškarcem, a priznaje da do sada uživo nikada nije vidjea golog muškarca.

Većina je izgubila nevinost u srednjoj ili na fakultetu, ali Mišel u srednjoj bila štreberka i pomalo asocijalna a na fakultet nije ni išla. Poslije škole najviše je voljela da ide kući i gleda TV ili da provodi svoje vrijeme sa svojom mamom umjesto vršjnacima.

Njena porodica nije bila upoznata sa njenom situaciom, a odlučila je da ima saopšti ovu vijest kad ih je sve okupila za večerom, a malo je reći da su ostali zatečeni i šokirani njenom izjavom.

2 thoughts on ““Nikad nisam videla GOLOG muškarca”: Ima 42 godine, samo dva puta se ljubila, a evo šta najviše želi (VIDEO)

  1. Dummy Vapes provide a hassle-free vaping experience with a variety of flavors. These disposable devices are perfect for beginners and on-the-go users, offering convenience without the need for refills or recharging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *