Nikad viđeno, vrelo izdanje Cece Ražnatović! Snimak samo u gaćama a gore apsolutna gola! KAKVO TIJELO U OVIM GODINAMA IMA (FOTO)

Mi dugo godina imamo priliku da vidimo Cecu kako se pojavi na sceni a kao jako mlada je poceal da se bavi pjevanjem. Udaje se za Arkana i tada postaje jos vise poznatija i njena cijena od tog trenutka sve vise raste. Nema skoro ni ti jedne osobe na Balkanu koja nije znala za nju a popularnost joj je rasla sve vise.

Iako je sada napunila 50 godina i ona dalje izgleda dobro i mnogi su istog misljenja da bi svaka mlada djevojka mogla da joj zavidi na izgledu a da izgleda mnogo bolje od njenih kolegica. Ali ima isto tako veliki broj koji smatraju da se ne ponasa u skladu sa svojim godinama i da nekada pokaze dosta vise nego sto bi i trebala.

Ona je tada zeljela da izadje u susret jednom salonu koji je dobio po mnogo cemu njeno povjerenje i odlucila je da podijeli sve to narodnoj siroj masi pa je odlucila sa svima da podijeli ovaj snimak na kojem se jasno vidi da je nesto odradila na svom tijelu. Iako je sada u godinama vidi se da joj je tijelo zategnuto da posvecuje dosta vremena vjezbanju i izgledu te nam je jasno svima da je mnogo zgodna.

Posto je ona jako velika zvijezda normalno je u svemu ovome da iam dosta ljudi koji je podržavaju a ima i onih koji ne. Ispod slike su se poceli nizati komentari a neki su govorili da je ona ipak baka i da joj to ne treba.