Nikada više neću ući u LIDL! Kada vidite šta je pronašla u pečenom piletu, zgadit će vam se život! Da li je OVO moguće? (FOTO)

Lidl je jedna od trgovinskih lanaca koji je poznatu cijeloj Evropi i samim time mnogi ljudi idu u baš takve markete kako bi obavili kupovinu. Prema mnogim mišljenjima tu je najbolji omjer cijene i kvaliteta. Međutim prije par dana u javnosti se pojavila informacija koja je šokirala cijeli Balkan i Evropu.

Jedna žena je odlučila da kupi pečeno pile za sebe i svoju porodicu kako bi zajedno ručali. Tako kada je došla kući i kada je otvorila pile desilo se nešto što je sve šokiralo. Naime, ona je u piletu pronašla njegove noge i odmah joj se zgadilo. Ona je tu sliku podijelila na društvenim mrežama i zarekla se kako nikada više neće jesti meso.

U Beogradu otvoreno pet Lidl trgovina 11.10.2018., Beograd, Srbija – Tvrtka Lidl otvorila je danas 16 trgovina u 12 gradova sirom Srbije, od cega pet u Beogradu. Potrosacima je na raspolaganju 1 500 brendova, od toga 350 iz domace proizvodnje. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL.

Pogledajte i vi kako je to izgledalo. Ova situacije se desila u Velikoj Britaniji u trgovini Lidl. Šta biste vi uradili da ste bili u njenoj situaciji, pišite nam u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *