NOVO SAZNANJE: Na pomolu je obrt u slučaju Danke Ilić! Srđan odlučio da progovori i kaže gdje je tijelo? NIŠTA ISTO BITI NEĆE NAKON OVOGA

Kada ste vidjeli naslov mozete da vidite da smo dosli do nekih novih informacija u slucaju ubijene malene Danke Ilic. Nikada niko nece odustat sve dok pravda ne bude zadovoljena i njeni roditelji su zasluzili da znaju istinu, da dobiju tijelo da je sahrane na dostojanstven nacin. Da vas podsjetimo Dejan Dragijevic koji ima 50 godina iz sela po imenu Zlot i Srđan Jankovic koji isto ima 50 godina iz sela po imenu Luka bili su zaposlenici JKP Vodovoda.

Kako ste do sada mogli da cujete gore navedeni su djevojcicu udarili sa automobilom u toku smjene te su isti se zaustavili spakovali je u auto odvezli je na otpad a njeno tijelo ipak nije tamo jer su sve pregledali, a svi su posumnjali da je tijelo premjestano.

 

 

Dejan je govorio razne lokacije gdje se tijelo nalazi dok je Srđan od pocetka odlucio da se brani sutnjom. Sada su dosli do saznanja da se od perioda 26.03. do 4.4. tijelo prevezno na drugu lokaciju sa autom koje su posudili od prijatelja a dodatno se i to istrazuje sada. U ovom periodu Dejan i Srđan su i dalje bili na slobodi te niko nije ni sumnjao da su oni pocinili sve to.