O ovoj slici svi bruje: Folk pjevačica smatra se najzgodnijom na estradi a celulit preljeva na sve strane! ŠOKIRAT ĆE TE SE KADA VIDITE O KOME SE RADI, KUKU (FOTO)

Kada se spomenu neke nase poznate pjevačice sa domace scene svi mi dobro znamo da one drze do sebe da jednostavno sve narodne mase ih smatraju jako zgodnim i vjerujemo da vam pada na pamet vise njih a mi danas pricamo o jednoj koja je svoje ucesce pocela da gradi kao takmicarka u Zvezdama Granda.

 

Svi mi znamo da je i Rada tako pocela a kako smo uspjeli da vidimo nju je takmicenje dovele do visolje ljestvice jako placenih i trazneih pjevačica bar kada se radi o domacoj sceni. Oduvijek je pokazivala i voljela da pokaze svoje duge noge i uzak struk a njen zastitni znak su kratke haljinice ali se nije nadala da ce polozaj kamere da otkrije i njene nesavrsenosti koje do sada nismo imali priliku da vidimo.

Kada se vidi ona ima celulit kao i svaka zena a ovo je dokaz da se kod zena neke stvari predstavljaju lazno i previse savrseno a mi smo svi ljudi koji imamo iste muke i probleme.