OD GODINA pobjeći ne može se koliko god željeli! Lice Suzane Mančić sada na pragu osme decenije bez kapi šminke izgleda nečuveno (FOTO)

Suzana Mančić je inace poznata javna licnost i pored toga poznata je kao voditeljica Loto emisije i samim stim spisateljica. Jedno vrijeme je vazila za jednu od najljepsih zena bivse Jugoslavije. Njena ljepota je oduvijek bila cijenjena kako sa sminkom tako i bez nje a u to vriejem je smatrana za jednu od najljepsih zena svih vremena.

U svojoj autobiografiji koju je pisala “Neukortiv srce” ona je ispricala mnogo detalja iz svog ljubavnog privatgnog zivota, te je rekla kako je sa svojom ljepotom zavela sve. Iako je izgled modernih ljepotica cesto povezan i sa plasticnom hirurgijom Suzana nikada nije dovdjena u pitanje kao i njena ljepota i uvijek se pojavljivanja bez sminke.

Suzana je objasnila da se njeguje od rane mladosti te je navela da je njena majka nju naucila da se brine o svojoj kozi. Ona koristi jako lagane kreme, ne koristi nikada sapun za pranje lice i redovno odlazi kod kozmeticara barem jednom u mjesec dana. Ona je rekla da je oduvijek vodila racuna o sebi i svom izledu, te nikada nije otisla na spavanje sa sminkom.

Suzana istice da je jako bitna umjerenost u estetskim korekcijama i govorila je da uvijek zeli da bude lijepa i da ostari lijepa.