ON ima 3 žene, a cilj mu je da ima 20! Ako me neka naljuti sa njom nemam odnose mjesec dana! To im je KAZNA, one me moraju poštovati! (FOTO)

Razne su informacije koje do nas dolaze te je prije par dana došla informacija o jednoj porodici koja je cijeli svijet svojom pojavom iznenadili svi. Ovo je porodica iz Rusije i evo o čemu se radi. Na čelu te porodice se nalazi Vladimir. To je čovjek koji ima zapravo 3 žene.

On smatra kako treba svaki muškarac treba da ima više žena koje će mu pomoći u životu. Tako je on rekao da za sada ima 3 žene ali radi na tome da treba da pronađe još više žena i radi se o broju 20. Također je rekao kako je najmanji broj djece koju želi da ima 50.

Mnogi ljudi su ostali u šoku nakon ove njegove izjave ali on je to dokazao tako što je pokazao sve svoje žene. Na kraju je dodao da kada ga neka ne poštuje on sa njom nema mjesec dana odnose i to im je kao kazna.

2 thoughts on “ON ima 3 žene, a cilj mu je da ima 20! Ako me neka naljuti sa njom nemam odnose mjesec dana! To im je KAZNA, one me moraju poštovati! (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *