Ona imala 15 godina a on tada 16! “Malo ljudi zna za ovaj sramotan detalj iz prošlosti Željka Joksimovića i Cece Ražnatović!

Ono sto se zna da je Ceca dugo godina na sceni a sada je ona kao clan zirija Zvezde Granda postala opet tema broj jedan. Ona je u ziriju i zauzela je mjesto vjerovali ne mjesto Jelene Karleuše koja je napustila svoje mjesto radi mnogo razloga a jedan od njih jeste i to jer je trazila novac za svoje ucesce ali ga nije dobila. Dosta se govorilo o tome da LI CE Ceca da bude strucna i da li ce moci da bude na ovom mjestu.

 

Ona je rekla da je jako mlada pocele i sama da se takmici po ovakvim vrstama takmičenja i ona je bila u takmicenju amatera a tu je sretala mnoge poznate osobe. Navela je i Zeljka Joksimoviča između ostalog da je on bio na jednom takmičanju za prvu hramoniku koja se održavalo u Soko Banji. Ona je tada bila mlada, imala je 15 ili 16 godina!

Ona je rekla da su se njih dvoje upoznali davno i da njihovo poznanstvo i prijateljstvo odavno traje. Ali kaze da je svako takmičenje imala sve vise samopouzdanja i sada je na mjestu gdje je sada.