Ona vise nije ista zena, slava joj udarila u glavu, sve rasprodala niko je ne zanima! Meštani Breninog mesta ogorčeni na nju! STIDI SE POREKLA

Pjevaica Fahreta Jahić je svima jako dobro poznata pjevačica koja je uspjela da dobije veliki uspjeh pod svojim umjetnickim imenom pod kojim je svi znau. Malo je ko i znao da je njeno pravo ime Fahreta a svi je dobro znaju kao Brena. Rodom je iz Brckog, tacnije Bosne i Hercegovine a kako smo mogli a saznamo, ona je sasvim slucajno upoznala ljude te tako osnovala sa njima BEND SLATKI GREH i njena karijera od tada pocinje.

Ona je nekoliko puta govoroila o svom rodnom mjestu i rekla je da se sjeca i borbe i zivota kao i lijepih trenutaka tokom djetinstva. Moramo da kažemo da su novinari odlucili da odu da vide sta ona to ima i tu pocinje sve ali su kosmije rekli da je nisu vidjeli od sahrane njenog oca jer je prodala i stan koji je bio u vlasnistvu njenog oca odmah poslije njegove smrti.

 

Jedan od njenih rođaka je rekoa da je on bio taj koji je kupio stan jer je htio da to i dalje ostane u porodici. Rekao je i da je jako mlada odlucila da napusti to mjesto da sve proda i da vidi da ona nema namjeru da se vrati ovdje ali je i dodao kulturno da ona uvijek ima mjesto u tom stanu kada god pozeli da dodje.