Ova predivna devojka je sestra MILANA STANKOVIĆA! Ima prirodno lice, telo od milion dolara- muškarci gube glavu ali ne mogu je imati

Nastasija je inace mlađa sestra Milana Stankovića koja je oduvijek bila velika podrška svom braku i tokom cijelog zivota ga je pratila i bila mu zaista velika podrška. Ovo je blisko bratsko prijateljstvo a javnost je mogla da upozna tokom takmičenja Zvezde Granda gdje je pratila skoro pa svaki korak svog brata. Oni su prije svega bili jako veliki bliski prijatelji a tek onda nakon svega porodica.

Njena ljepota i harizma su zaista nesporni ali u javnosti jako rijetko kada mozemo da vidimo. Njena profesij je medicinska sestra i ona održava posvećenost brizi i radi na tome da pomogne i drugima. jednom prilikom Milan je na svom Instagramu podijelio zajednicku sliku sa svojom sestrom te se tada dokazalo koliko su povezani. Mnogi su primjetili da zaista lice i tu se dodatno naglasila bliskost.

Dok je bila globalna pandemija Milan je javno podijelio brige u vezi sa zdravljem svoje sestre. Nastasija je inace medicinska sestra i aktivno je radila u blnici tokom tog izazovnog perioda. Milan je rekao da je noci provodio misleci o virusu i strahovao je za sestru. KAda mu je sestra po prvi put poslaal sliku iz bolnice Milan je priznao da je osjecao eliki strah ali je isto tako bio jako ponosan na hrabrost koju je ona imala.