Ova stvar uklanja svu prljavštinu, kamenac i plijesan iz spremnika moje perilice: petnaest minuta i kao nova je!

Proces dijagnosticiranja vaše perilice rublja i učinkovitog uklanjanja kamenca i prljavštine često može imati značajne troškove.

Stoga, ako se odlučite za samostalno čišćenje, možete značajno uštedjeti.

Kako biste osigurali da vaša perilica rublja ostane u besprijekornom stanju, važno je biti svjestan pregršt jednostavnih smjernica koje će spriječiti bilo kakvu potencijalnu štetu.

Molimo vas da se pridržavate uputa na portalu sovkus.

Kako bi se osigurala optimalna učinkovitost, važno je pravilno održavati spremnik vode u perilici rublja kroz redovito čišćenje.

S vremenom se u unutrašnjosti nakupljaju naslage kamenca i ostaci deterdženta.

Ne samo da to može oštetiti vašu perilicu rublja, već također može umanjiti ukupnu kvalitetu vašeg rublja.

Kada se prljavština nakupi u odvodnoj cijevi, može spriječiti pravilno ispuštanje deterdženta za rublje i rezultirati neugodnim mirisom koji izlazi iz perilice.

Korištenjem ove kućne perilice rublja možete učinkovito produljiti njezin životni vijek, a istovremeno osigurati čišći rezultat.

Sastojci:

Kako biste iskoristili ovaj proizvod, pomiješajte 50 grama vodikovog peroksida s po 3 žličice sode bikarbone i sapuna za pranje rublja.

Kombinirajte sve komponente zajedno.

Lagano odvojite dozator deterdženta i ravnomjerno nanesite pripremljenu smjesu u izdašnom sloju na površinu dozatora.

Za optimalne rezultate preporuča se držati ga od 15 do 30 minuta, uzimajući u obzir razinu onečišćenja.

Zatim očistite spužvom i temeljito isperite vodom koja teče iz slavine.

Bubanj perilice rublja može se učinkovito očistiti pomoću ovog svestranog proizvoda.

Uvidi koje je podijelio kvalificirani tehničar specijaliziran za popravke perilica rublja.

Ovaj vrijedan savjet dobio sam od prijateljice koja je slučajno bila udana za iskusnog stručnjaka za perilice rublja, koji, iako u mirovini, nastavlja pomagati svima kojima je pomoć potrebna.

Pokušajte i bit ćete ugodno zadovoljni rezultatima!

Najbolje ocijenjena perilica je ona koja besprijekorno radi više od dva desetljeća bez ikakvih problema s plijesni, mirisom ili kamencem.

I sam često pokušavam, i iako ocat dobiva pohvale od drugih, smatram da je za mene učinkovitiji.

Želim naglasiti važnost toga da se ovo radi na sporadičnoj osnovi.

Obavezno ga čistim otprilike svaka 2-3 mjeseca, održavajući njegovu čistoću i funkcionalnost.

Ako želite brzo ukloniti kamenac s grijaćih tijela, najjednostavniji lijek bila bi upotreba limunske kiseline.

Stavite otprilike 100-200 grama limunske kiseline u predviđeni odjeljak za deterdžent.

Pokrenite ciklus pranja s postavkom temperature od 60 stupnjeva.

Očistite svoju perilicu rublja i uklonite kamenac s njezinih vitalnih dijelova bez napora pomoću ove jednostavne metode.

Primarne komponente sastoje se od valjaka i grijaćih elemenata.

Uvjerite se da je gumena brtva perilice rublja temeljito očišćena.

Pomiješajte žlicu limunske kiseline s pola litre vode.

Uronite tkaninu u smjesu i dobro zatvorite unutrašnjost.

Prisutnost prljavštine, premaza i spora plijesni potpuno nestaje.

Primjenom gore navedenih tehnika čišćenja vaša perilica rublja ne samo da će biti temeljito očišćena, već će i duže vrijeme raditi bez ikakvih problema.

Reader Peta nudi koristan vodič za učinkovito čišćenje perilice rublja.

Otprilike dvije godine posjedujem i marljivo održavam svoju perilicu rublja, osiguravajući redovite cikluse pranja, čak i na nižim temperaturama.

Nedavno je moj suprug počeo primjećivati ​​promjenu mirisa svojih košulja. Ta je promjena postala vidljiva tijekom razdoblja moje odsutnosti s posla zbog porodiljnog dopusta i nisam pokazivala osobitu reakciju na miris.

S vremenom sam počeo primjećivati ​​da je neugodan miris koji se širio i iz perilice rublja i iz odjeće daleko od očekivanog mirisa.

Booster mi je predložio prijatelj koji ga je vidio na televizijskom programu. Prema tvrdnjama, krivac za loš zadah su ostaci prašine, prljavštine i masnoće koji se na nižim temperaturama ne tope i zadržavaju se u perilici rublja, što rezultira neugodnim mirisom.

Eksperimentirao sam s upotrebom običnih tableta za pranje posuđa kako bih ih uklonio i bio sam ugodno iznenađen koliko učinkovito otapaju i masnoću i ostatke.

Ovo je postupak korak po korak:

Jednostavno stavite dva predmeta u perilicu, namjestite temperaturu na 90 stupnjeva i pustite perilicu da pokrene svoj ciklus.

Rezultati su bili fantastični kad sam prvi put isprobala ovu metodu, ali nažalost, miris se vratio na odjeću. Kao rezultat toga, ovaj postupak moram ponavljati barem jednom svaka tri mjeseca.

Razvijen je domaći pripravak poznat kao “Kamenožder”.
Već desetljeće stvaram i koristim upravo ovaj prašak, zbog čega moja perilica rublja radi besprijekorno. Kao rezultat toga, toplo ga preporučujem svojim poznanicima koji se susreću s problemima s kamencem ili neugodnim mirisima, jer se pokazalo vrlo učinkovitim.

Kako bismo zadovoljili potrebe entuzijasta kamenjara kod kuće, potrebno nam je:

Kako biste zajamčili optimalnu učinkovitost čišćenja unutrašnjosti vaše perilice rublja, neophodno je koristiti temeljac od sode za pranje. Uključivanje dva dijela sode za pranje osigurat će potrebne komponente za postizanje visokokvalitetne vode.

Pomiješajte 2 dijela sode bikarbone za učinkovito otapanje masnoće.

Udvostručio sam količinu limunske kiseline u odnosu na izvorni recept, koristeći 2 dijela umjesto 1. Ovo povećanje kiselosti ne samo da poboljšava moć čišćenja, već također pruža antibakterijska svojstva, učinkovito razbija tvrdokorni kamenac i ostavlja za sobom osvježavajući miris.

Sol ima sposobnost omekšavanja vode, au tom slučaju preporuča se koristiti 1 dio nejodirane soli.

koristi:

Provjerite jesu li sastojci temeljito izmiješani prije nego što ih prebacite u spremnik koji se može zatvoriti.

Za čišćenje sam upotrijebio mali broj žlica (otprilike 4-5), stavio sam ih u praznu perilicu rublja i podesio ciklus na temperaturu od 90 stupnjeva.

Kad god perem rublje, u bubanj obavezno stavim 1 žlicu proizvoda koji ne samo da omekšava vodu već i učinkovito čisti perilicu u svakoj prilici.

Osim toga, koristim ovaj određeni proizvod kada radim u perilici posuđa.