OVA ŽENA USRED SOBE OSUŠI VEŠ ZA SAMO 2 SATA: Svima pokazala trik, ne treba vam sušilica u stanu

Tražite li metodu da ubrzate proces sušenja vašeg rublja?

Evo zgodnog savjeta za ubrzanje procesa sušenja vaše odjeće.

U određenim slučajevima javlja se potreba za ekspeditivnim sušenjem veša. Ipak, područje fizike pridržava se vlastitih propisa, što rezultira odjevnim predmetima koji zadržavaju vlagu ili vlagu kada su podvrgnuti tradicionalnoj sušilici. Ovo je posebno vidljivo u sezoni kada su prozori u apartmanima zatvoreni.

Srećom, imamo rješenje da ubrzamo proces sušenja vašeg rublja. Nevjerovatno, ovaj pojedinac je u stanju da to postigne u roku od samo dva sata!

Živeći u ugodnom studio apartmanu zajedno sa svojim partnerom, Alix Byrne često se bavi zadatkom pranja rublja. Unatoč tome što posjeduju više sklopivih sušilica, bore se da održe korak s dugotrajnim procesom sušenja. Međutim, ova snalažljiva 24-godišnjakinja otkrila je metodu da ubrza proces sušenja odjeće.

Od nje je potekao koncept stvaranja kompaktnog “šatora” za sušenje odevnih predmeta. Pričvršćivanjem plahte na radijator, genijalno je napravila minijaturni aparat za sušenje. Zanimljivo je da je veš bio potpuno suv za samo dva sata.

U trenutku iznenadne inspiracije, doživjela je trenutak eureke! Dok je tražila alternativnu lokaciju za sušenje čaršave, shvatila je da je jednostavno može objesiti na već punu sušilicu. Ovo slučajno otkriće pokazalo se kao genijalna metoda za efikasno sušenje veša i zadržavanje toplote.