OVO JE MJESEČNA ZARADA DARE BUBAMARE: Hvali se na sva usta luksuzom a realnost joj je drugacija! (FOTO)

Dara Bubamara jako cesto govori da pored svoje pjevačke karijere ima i veliko bogastvo koje je uspjela skupiti i stalno govori i da ne radi mogla da bi da uziva u raskosnom nacinu zivotu. Ona je vlasnica tvrtke Koksinel koja se nalazo u Novom SADU A MEDIJI su sve to saznali i objavili 2023 godine. To je inace tvrtka koja je ostvarila oko 73.800 eura i to je rezultiralo neto nakon placanja poreza oko 51.800 eura poreza, plate zasposlenicima i svi ostali troskovi.

Sada u svemu ovome se postavlja pitanje njene autenticnosti i njenih tvrdnji o bogastvu kao i zivotu koji je rasipnicki jer je nedavno u javnosti se pojavila lista koji su to najbogatije pjevacice u nasoj zemlji ali njenog imena nema, Sada postavlja se suprotnost izmedju njenih objava i okolnosti koje su pred njom. JAvnost je sada zaokupljena da ona pravi fasadu ovakvu.

Mi sada zelimo da cujemo od vas kakvo je vase vidjenje Dare kao osobe. Da li je vi dozivljavate u nekom pozitivnom svjetlu ili se skoro pa uvijek za nju veze neka negativna konotacija koja nije uredu. Podijelite i vi sa nama vase misljenje o njoj!