Ovo je moćan napitak Zdravka Čolića od samo dva sastojka! On ga pije svako jutro radi MLADOLIKOSTI! Tajna njegove vitalnosti u 72.godini!

Iako je sada u svojoj 72. godini on je poznati i cijenjeni pjevač Zdravko Čolić i dalje prkosi vremenu i održava svoju mladalčku snagu i dan danas. On je sada za medije rekao sta je to tajna njegovog dobrog i vitalnog izgleda.

On kaze da otkrice mu lezi u jednoj posebnoj i jedinstvenoj mjesavini koja se moze da sastoji od mocna sastojka koji se redovno konzumiraju. Poznat je po svojoj vjecnoj mladosti, Zdravko Čolić je osoba koja svaki dan svaki dan koriste rituale konzumiranje svježe cjedjenog soka koji se dobije od pet kilograma narandzi i 4 kilograma cvekle svjeze.

On svoju praksi oko detoksikacije pripisuje osnazivanju ali i podmađivanju kod njihovog fizickog izgleda. Kada dodje vrijeme da se uziva u finim nekim objektima oko hrane, Čolić jako mudro voli da pravi svoje rutine kod cijedjenih sokova te je iskoristio i vrijeme da se marljivo bavi raznim treninzima i napuni sistem i svoje zdravlje sa prirodnim napitcima koji i dalje odrzavaju naljepnicama.

On je vokal koji inace jako voli mediteransku regiju a posebno voli da jede jela koja su porijeklom iz Istre. Medju njegovim dragim uzitcima on najvise voli odreske, osvjezavajuce zelene salate, sarme i primamljive punjene paprike, ali kako kaze on voli da pravi sam i jako dobar je kuhar.