Ovo je Novopazarka koja je rodila dijete u 60.toj godini! POGLEDAJTE kako danas odgaja kćerku! MUŽ ih napustio a ona jedva sastavlja kraj sa krajem

Svaka osoba ima cilj a to je da se uda ili ozneni i da onda i postane roditelj. Dijete je bez sumnje san svake osobe jer na kraju krajeva za djecu se i zivi. Neke osobe se nazalost nikada ne ostvare kao roditelji a danas mi pricamo o jednoj zeni iz regiona koja je u poznim godinama postala roditelj.

Da postanes majka je teznja sve zane. Ali ipak na vrijeme postajanja majke moze da utice mnogo čimbenika dok otkucava i bioloski sat jasno je da se i povecava pritisak. Ipak ima i nevjerovatan napredak medicine koji se desio i sada je jasno i da se roditelj moze postati u u četrdesetim.

Javnost je zaista u nevjerici bila kada se pojavila vijest da je Arifa Ljaljic inace Novopazarka ostala trudna iako je to bilo skoro pa nemoguce u svojoj 60toj godini. Ovo je slucaj koji ne moze da bude nesto sto se desava cesto. Medicinski strucnjaci nisu stedili truda da Atifia bude pracena i da njena trudnoca bude sa velikom preciznoscu i paznjom pracenja. Provela je preko 6 mjeseci u bolnici u Beogradu.

Danas njena kcerka puni sest godina  i to je jedna velika majkina zelja koja je ostvarena.

Njena jedina zelja je bila da rodi vlastito dijete. Iako je imala mnogo pokusaja mnogi su bili neuspjesni a ostala je odlucna u tome a ostane u drugom stanju. Onda je rekla sama sebi. “Ucinit cu to jos jednom pa i ako me kosta zivota.”

Iako je rekacija okoline bila zacudjujuca ona je i dalje borial se i trazila i borila.

Nakon ostvarenje zivotnje zelje Arifa je nasla na neku prepreku. Naime suprug je zagrlio dijete, izrazio je radost radi toga jer su postali roditelji a onda im zadao udarac te ih napustio. NAkon razvoda Atifa je otkrila da se njihov odnos pogoršao i da nisu mogli da odrze odnos.