Ovo je prica iz BiH koja je sve šokirala: Napustila šestero djece a udala se u porodicu koja ima sedmero djece napusteno od strane majke! (FOTO)

Na drustvenoj mreži You Tube je podijeljen video snimak koji nam prepričava kako moze da bude jedna prica toliko jedinstvena i tužna a dolazi nam iz Bosne i Hercegovine, tacnije iz Velike Kladuse gje je porodica koja je suocena sa jako velikim i zahtjevim zivotnim okolonostima. Naime ovo je porodica od sedmero djece koja su zivjela samo sa ocem svojim Kundom jer ih je majka napustila.ž

Naime putem drustvenih mreža Facebook Kunda je imao priliku da se poveze sa jednom damom koja se zove Senada iz Brčkog. Kasnije je Kunda napravio da se Senada preseli u Veliku Kladušu. Dok Senada trenutno brine o Kundinim sedmero djece, na ima i svoje sestero djece koje je ostavila i o kojima se brine njihova tetka. Ovo je prica toliko cudna da niko ne moze da vjeruje da je majka to uradila.

Naime napravljen je humanitarni program “Ziva istina” te je tu napravljen i video snimak gdje se jasno moze vidjeti prica koja ce vas sigurno iznenaditi po mnogo cemu. pogledajte sada video i molimo vas da nam date svoj sud o svemu tome.