OVO JE SRAMOTA ŠTA RADE: Komšije Mileta Kitića progovorile o njegovoj bahatosti i prekršajima! “PRIJAVILI SMO IH, TRPITI NE MOŽEMO…”

Cak i u situacijama kada su mediji podijelili sokantne slike i vijesti od Mileta Kitica i Marte Savic kako rampama zauzimaju odredjene parking mjesta ispred svoje kuce i onda su emocije u javnosti otisle jako daleko.

Nakon razgovora koji je obavljen sa komsijama od pjevaca pokazalo se da su svi zateceni bahatoscu koja se desava pogootov ne mogu da vjeruju da muzicki par je spreman na tako nesto, da im je sebicluk proradio.

 

“Zaista je sve sokiralo sve njihovi postupci. VJeruju li oni da su oni doista iznad zakona koji upravljaju nad svima nama? Više puta smo radili i prijavljivali ih u nadi da ce ovaj problem da se rijesi sto prije. Ne samo da oni imaju svoju garazu nego su otisli i toliko daleko da su postavili i rampu pa smo se svi pitali dokle ide njihovo ponasanje, te nemaju granice.”

Pokazali su nebrigu za susjede , nisu nikoga obavjestili o građevinskim poduhvatima koje su radili , te su mislili kako su oni slavni i samo tako imaju pravo na sve.

Kcerka im je stalno u pratnji tjelohranitelja i svi se pitaju sto se plasi tako sama da hoda. Susjedi ne mogu da vjeruju da se ovakav događaj dešava.

Iako smo se mi trudili da dodjemo do pjevaca on se nije javljao pa smo ostali bez odgovora sta im se desava i ko im je dao ovlast da se posravi rampa.