OVO JE TUŽNO: Naše poznate ličnosti je ubila ova TEŠKA BOLEST! Zanemarili su simptome a vi dobro obratite paznju na sve ovo!

Veliki broj poznatih licnosti sa nase muzicke ali i glumacke scene kao i veliki broj umjetnika su nazalost svoje zivote izgibili nakon teske bolesti i borbe koja je vladala oko tga ali iza njih ipak ostaju djela po kojima ce se uvijek pamtit. Tako je glumac Tihomir Arsic je izgubio jako tesku bolest te je umro u 64-oj godini. On je sasvim slucajno na nekim obicnim pregledom saznao da ima tesku bolest pankreasa te bas kada se sprema da igra ulogu covjeka koji umire od teske bolesti a prvo je dobro razmislio da li da snimi taj film ili da krene na operaciju i da od svega odustane.

 

Nasa poznata legenda Mustafa Nadarevic je umro u 77 godini nakon borbe od teske bolesti i to je dugo vremena bolovao ali svi su se iznenadili kada smo culi da je preselio jer o bolesti nije cesto govotio. On je sa svojom dijagnozom bio u Zagrebu iako su mediji govorili da nije izlazio iz kuce radi epidemioloske situacije. Isto tako pjevac narodne muzike Bora Drljaca je umro u 80,toj godini od teske bolesti. Nekoliko puta je bio hospitaliziran ali je bio isto tako i operisan.

Isto tako poznata Srpska spisateljica Isidora Bijelica je umrla 5 augusta u stanu svojih roditelja u 53-oj godini. ona je godinama sa osmjehom na licu se nosila sa bolesti a nakraju izgubila je bitku iako su svi mislili da ce ona da izadje jaca nego ikada iz svega ovoga.