OVO se desilo brze nego sto je iko mislio! MARIJIN sin upoznao najbitnijeg muškaraca u njenom zivotu! SKUPA ĆE SVI SADA DA ZIVE

Poznata pjevačica je 2023 godine dozivjela za nju jednu od najljepsih godina i ostvarila se licno i profesionalno. Iako zna da vise sna nema jer je postala posvećena majka ona je pronašla utjehu i svo olakšanje u svom sinu koji odise zaista srecom i uzivaju u novom prebivalištu.

“Na samom pocetku svega ovoga smo bili Verica i ja, jer sam odlucila da svo vrijeme svijeta koje imam posvetim njemu. Ipak bilo je mnogo slučajeva da joj je potrebna pomoć u poslu i tu su joj pomogli svi. Nedavno je ona naglasila i prikazala kako je to srdačan susret bio Maria i djeca Rajka: “To je bilo zaista emotivno.”

RAJKO je bez imalo ustručavanja prenio prvi sok i iznenađenje kada je saznao da mu je kcerka postala majka i iznio je svoje prve ustike iako je Marija Rajku zabranila da govori on nije mogao da obuzda svoju radost i zelju da svima pokaze koliko je sretan.

U svom umu on vjeruje da je to najljepsa stvar koja mu se mogla desiti. Jako je sretan jer je dozivio da ga Marija upozna sa sinom.