Oženio sam udovicu stariju od mene 11 godina sa sinom! A ONDA…

Mi danas imamo pricu koja je povezana sa porodicnim zivotom. Naime imamo slucaj kada osobe stupe u brak po nekoliko godina su skupa a nisu ni svjesne toga da se nalaze sa monstruima sa kojima dijele krevet i zivot a da pojma o tome nemaju.

Napravio sam zaista hrabar izbor kada sam sa 21 godinu se posvetio udovici koja je bila preko 11 godina starija od mene. Iako su se roditelji protivili, brat i prijatelji ja sam ostao pri toj odluci. Povela je sa sobom i sina od 6 godina koji je iz prethodnog braka ali nista me nije sprijecilo. Ostavio sam voljene i krenuo u novi nacin zivota. Svaki dio mog tijela i mog zivota je bio ispunjen ljubavi sa njom a njen sin je bio kao moj  i prihvatio sam ga.

 

Kako je vrijeme prolazilo sve se to pretvorilo i u godine a jacina ljubavi je prema njoj samo cvjetala ali tragicno nakon 4 godine braka ona je otisla. Bolesna je bila, teska bolest i odnijela je toliko brzo. 6 godina je proslo od prerane njene smrti a tezina tuga je i dalje tu i jako je. U meni je kolicina tuge jako velika. Sada sam svjestan da njen prvi supruznik sa kojim je bila u braku doprinio njenom narusenom zdravlju i to je dovelo da ona prerano ode. Iskusenja su jaka bila i trpila je dosta.