PALENTA DIJETA: TAJNA BRZOG MRŠAVLJENJA U 4 DANA

Dijeta s palentom stekla je ogromnu popularnost zbog svoje učinkovitosti i pristupačnosti. Sa svojim niskim sadržajem kalorija od samo 70 kalorija na 100 grama kuhanog kukuruznog brašna, savršeno je rješenje za pojedince koji traže učinkovitu metodu mršavljenja. Ključni aspekt ove dijete usredotočen je na obilje vlakana koja se nalaze u palenti, koja se šire u želucu i stvaraju osjećaj sitosti, učinkovito obuzdavajući prekomjerno uživanje.

Obično se palenta priprema od žutog kukuruznog brašna, iako se bijelo brašno također može koristiti kao održiva alternativa. Jedna šalica žutog kukuruznog brašna sadrži otprilike 8,5 grama vlakana, što predstavlja znatan dio dnevnog unosa vlakana koji se preporučuje i ženama i muškarcima.

Četverodnevna dijeta s palentom može se provoditi na tjednoj bazi. Za uspješno pridržavanje ove dijete savjetuje se unos 1500 kalorija dnevno, što je cilj koji se bez napora može postići s ponuđenim jelovnikom.
Izbornik je dan kao primjer.

ponedjeljak
Za doručak možete uživati ​​u porciji od 100 g palente uz šalicu nemasnog jogurta i malo osvježavajućeg krastavca. Za ručak uz još 100 g palente može ići 50 g mladog sira i sočna rajčica. Na kraju, za večeru si priuštite 100 g palente uz šalicu kefira.
utorak
Za doručak možete uživati ​​u porciji od 200 g palente uz šalicu nemasnog jogurta i malo krastavca. Za ručak može još 200 g palente uz 50 g mladog sira i rajčicu. Na kraju, za večeru možete poslužiti laganiju varijantu od 100 g palente uz šalicu kefira.
srijeda
Za doručak možete uživati ​​u porciji od 200 g palente uz šalicu nemasnog jogurta i malo osvježavajućeg krastavca. Za vrijeme ručka još 200 g palente može se sljubiti s 50 g mladog sira i sočnom rajčicom. Na kraju, za večeru možete napraviti zadovoljavajući obrok od 200 g palente uz šalicu kefira.
četvrtak
Za doručak možete uživati ​​u porciji od 200 g palente u kombinaciji sa šalicom nemasnog jogurta i krastavcem. Za ručak se može napraviti zasitan obrok od 300 g palente, 50 g mladog sira i rajčice. Na kraju, za večeru hranjiva opcija je 200 g palente uz šalicu kefira.

Kako biste postigli gubitak težine i trajan osjećaj sitosti, savjetuje se izbjegavati prerađenu hranu, kao i namirnice koje sadrže rafinirano brašno i šećere. Ovaj pristup prehrani pruža jednostavnu i učinkovitu metodu za skidanje kilograma.