Penzioner (77) u vezi sa studenticom (20)! To je bila ljubav na prvi pogled! Pomogao sam joj oko medicine, a onda se rodila LJUBAV! (FOTO)

Razne su priče o mnogim informacijama koje se dešavaju na cijelom svijetu ali isto tako i na Balkanu. Tako ovog puta je do nas došla jedna informacija koja je sve ostavila bez riječi. Radi se o tome da je ovo priča o čovjeku koji ima čak 77 godina koji je inače penzioner koji je radio kao doktor. Međutim on je uplovio u vezu sa 20 godina starom studenticom, a evo kako se to desilo.

Naime, radi se o tome da je djevojka ponavljala za ispit u parku gdje se šetao penzioner. Tako je on odlučio da joj priđe i da joj ponudi pomoć. Pošto je on studirala medicinu, a on je doktor u penziji uspio je da joj pomogne. Tako prema njihovom opisivanju to je bila ljubav na prvi pomoć koja se desila iznenada kada su to najmanje očekivali.

Mnogi kada su ovo čuli ostali su u šoku a glavni razlog tome je prevelika razlika u njihovim godinama jer on ima 77 godina, dok ona ima samo 20 godina. Međutim oni smatraju kako im godinu nisu problem sve dok se ljudi dobro slažu u vezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *