PEVANJE PRESTAJE! Dragana preživljava jako teške trenutke! BAJKA POČINJE DA SE RASPADA, ne moze se pomiriti sa tim

Dragana Mirković je jako loše, danima plače i srce joj je slomljeno. Naime nasla se na meti prevaranata i niko nije mogao da vjeruje da se takvo nesto desilo. Dragana Mirković je sada obavjestila sve svoje kolege da trebaju da paze , i javnost pokusava na sve načine da zarade na njenom imenu a to je mnogo boli.

Vrisak i suze pjevačice Dragane Mirković radi ovog incidenta su sve glasniji, i ona je sada odlucila da odabere najbolju advokatsku tvrtu u Austriji i ne moze da pronađe nacin kako se izbori protivi cyber kriminala. Poznato je da se jako teško do toga ko je kriv za sve to.

Mnogi su pokušavali na razne načine da se obogate na njen račun. Zato je pjevačica obavjestila i policiju i odabrala advokate i krenula je u kaciju da demtantira da nije imala nikakve veze sa svim tim sto se dešava. Ovo je inace web stranica koja se bavi prodajom nekih dodataka prehrani to jeste proizvodi za mršavaljenje.

Nakon sto je namješteno lažno predstavljanje, kako je Dragana uz pomoc njihovih preparata uspjela da smrša 20 kilograma i ona je odlucila da nekoliko puta sve ovo demantuje. “To nije istina, nikada nisam  reklamirala proizvod koji je opasan po zdravlje i nikada necu.”