Po prvi put brat od Jelene Karleuše u javnosti: Bio u spotu pa nestao zauvijek sa estrade! ŽENE su ludile za njim- POGLEDAJTE KAKO DANAS ON IZGLEDA

Nasa pozanta pjevacica i zvijezda Jelena Karleusa je oduvijek dosta vremena ulagala u svoju karijeru i uvijek je voljela da veliki naglasak stavlja na svoje porodicne odnose i pricala je da niko i nista ne moze da zamjeni podrsku od njenih bliskih clanova porodica i da joj je to mjerilo.

Uvijek je govorila o svojoj teti Danijeli Dmitrovic a to je sestra njene pokojne majke Divne koja je uvijek bila uz nju pogotov od trenutka kada su ostale bez Divne i to je povezalo Jelenu i tetku i njihov odnos je postao jaci i cvrci. JELENA je oduvijek bila bliska sa tetinim sinom Markom Dmitrovicem i on je njoj zaista veliki oslonac bio ali nije htio da se vidja cesto u javnost.

Zato se o Marku i ne zna toliko ali ako vam se cini da ste imali priliku da ga vidite, na vara vas dojam. On je kao djecak imao bitnu ulogu u Jeleninom spotu za pjesmu “Samo za tvoje oci!” ali iako je imao to iskustvo nije ga privuklo da radi na tome i da bude u javnosti. Umjesto toga Dmitrovic je danas ljubitelj metala i rock muzike iako jako postuje karijeru i sve sto je njegova tetka odradila. DANAS SU I MARKO I JELENA JAKO bliski.