Pogledajte 20 godina mlađu suprugu Dragana Marinkovića Mace! Lud je za njom, želi joj 11-oro djece napraviti! KADA VIDITE KAKO IZGLEDA ZANIJEMIT ĆE TE

Ona je izabranica poznatog glumca i voditelja Dragana Marinković Mace a od njega je mlađa 20 godina a uspjela je za samo nekoliko mjeseci da ga dovede da je odvede pred matičara iako je nakon razvoda do poslednje zelje govorio da se vise nikada ozeniti nece.

ja sam Jovanu ozenio za jako kratko vrijeme. Poceli smo se zabavljati 8. septembra a vec 14. januara smo stali na ludi kamen. Ja sam je pocastio za njen rodjendan jer je njoj mnogo znacio taj papir. Napravili smo slavlje na jednom splavu. Nas 10 je tu i dolazi matičar: “Ona je tada dozivjela moždani udar jer su tu kum i kuma a meni taj papair nista nije značio, ali nas je zivot divan sad.”

On je rekao da se ona sa njegovim sinom jako dobro slaže. “Divno se Jovana slaže sa njima a ona isto zasluzuje da dobije djecu, imali smo tesku situaciju ali Dat ce BOG DA SE i mi ostvarimo kao roditelji. Zivotna zelja mi je da imam 11- ro djece fudbalski tim ako treba.