POGLEDAJTE: 80 KG manje, malena uska večernja haljina! Bojana Stamenov sada izgleda kao pravi model! NOVE SLIKE SVE OSTAVILE BEZ DAHA

Bojana Stamenov  je pjevacica koja je posebna koja ima izniman i osobujan talenat sto se tice muzike i bez sumnje je jako dobra pjevacica. Mako ko joj moze parirati a njoj je pripala i cast da jednom predstavlja Srbiju na Euroviziji. Ali izgled Bojane Stamenov je od tada pa do sada dozivio veliku transformaciju gdje se jasno primijenila. U proslosti jezaista imala probleme i borila se sa viskom kilograma pa je radi toga trpila velika ponizenja i probleme.

Kada je odlucila da se pomijeni i da preuzme kontrolu i nad sobom Bojana je krenula na put da se usavrsi i to je krenulo prvo od zdrave prehrane od redovnog vjezbasnja. Kako je svaki dan prolazilo njeni problemi su rasli jer je vidjela saam da ima neke potencijalne rizike koje su bili blisko povezani sa viskom kilograma koja je imala. Njena razina secera je naglo skocila na strahovito 30 i to joj je napravilo da joj vid stalno zamucen. Bojana je saam sebi rekli da je debeljuca i radi toga je odbila i pomisao da ode na sminjavanje zeludca.

Iako je imala neke pripreme usporio je problem oko secera pa je to sprijecilo da se podgvrne operaciji zeludca. Odlucna da napravi pozitivnu promjenu ona je prilagodila svoju prehranu i to je rezultiralo vidljivim napretkom za 4 mjeseca koji su bili ispred nje. Munjevito je ona skinula 30 kilograma i sva javnost je bila u cudu. Razmisljala je o svom putovanju i ona je shvatila da sada nema odustajanja i da je pred njom samo borba.