Pogledajte koji je to estetski zahvat Cecinoj mezimici promenio lični opis! ONA JE SADA LEPŠA NEGO IKADA BLISTA, NE KRIJE ZADOVOLJSTVO

Mlada Anastasija Raznatovic se u davnoj proslosti odlucila podvrgnuti zahvatu smanjivanja nosa. Naime sada nedavno kada smo imali priliku da vidimo Anastasiju pogotov jer je imala i tajno vjenacanje mogli smo vidjeti da je jos neke promjene na sebi radila. Ona je uticajna figura u ociju javnosti i jako cesto se nalazi na celu zadivljujucih narativa. Ona je kcerka jako popularnih roditelja. Naime Svetlana Ceca Raznatovic je njena majka. Nacija je svo vrijeme pratila Anastasiju njjen zivot i njeno sazijevanje.

Kada se pogledaju slike jasno je da je ona napravila razne poboljšanja na licu ali to nije ni krila i o tome je sve otvoreno govorila. Anastzasija je prije izvjesnog vremena bila podvrgnuta operaciji nosa i nikada se nije stidila i da prizna da je radila povećanje usana. Ona se pokavila kao dama koja je uvijek graciozna bila.

Tokom jednog konkretnog slucaja ona je govorila o proceduri rinoplastika i sirenje slika po internetu. SADA ONA JE rekla da mnogi zele da pokazu njenu proslost ali nju to ne zanima jednostavno jako je sretna sa svim promjenama koje je uradila na sebi. Slika koja kruzi po drustvenim mrežama jasno se vidi da je ona jako mlada da ima tu samo 13 godine i naravno da je bila u procesu sazrijevanja.