Porodica kriva za raskid Harisa i Rade Manojlović? SVI DETALJI KRAJA JEDNE VELIKE LJUBAVI! Pate oboje i danas

U medijima je prije nekog vremena desila se situacija da smo saznali da je pjevacica Rada Manojlovic i njen kolega Haris Berkovic koji je bio isto tako i njen partner i oni su odlucili da nakon nekog vremena stave tacku na svoju ljubav. Naime Rada je na svim drustvenim mrezama odlucila je da potvrdi da je dosao kraj njihove ljubavi. Ona je u svojoj objavi na Instagramu otkrila da vise nisu skupa i da mu ona zeli mnogo srece i nakon toga pocinju razna nagađanja o razlogu raskida.

Iako su godinama u vezi Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovicku kao neku od potencijalnih snaha. Smatrali su da je Rada totalno drugacije vaspitana od njihovog sina i jednostavno nisu bili na istoj talasnoj duzini te nisu ih mogli da vide skupa. Nije im se svidjela cinjenica i da je 9 godina starija od sina i koji je to njen zivotni poziv bio. Zeljeli su da im snaha bude neko drugi.

Rada je na sve nacine pokusavala da osvoji srce porodice ali nije uspjela to da uradi. Nakon pandemije virusa sve se dodatno zakomplikovalo. On je oduvijek bio mnogo vezan za porodicu i nije uspio tioliko karijeru da sredi u Srbiji pa je dosta vremena bio u Bosni i tu radio.

Kada god bi bili u Bosni, Rada je bila smjestena po hotelima. Nikada nije dolazila kod njih kuci a porodica je vjesto izbjegavala kontakt sa njom. Haris nije mogao da izdrzi cijeli taj pritisak.