Posjeduje vilu od 5 miliona eura, najskuplju na estradi! SKUPLJA I OD CECINE- Pogledajte luksuzne kuće naše estrade, po prvi put i ova mlada pjevačica se nasla na spisku

Do sada smo imali zaista priliku da vise puta citamo o vilama, kucama i svim drugim materijalnim stvarima od nasih poznatih javnih licnosti ali danas smo odlucli da se baziramo na neke pejvačica i pjevače kojima se javnos tu zadnje vrijeme zainteresovala uglavom radi skupih domova koje posjeduju.

Da li ste vi znali da ona ima najskuplju vilu na estradi a ono sto jako malo ljudi zna jeste da je to Vera Matović. Njena vila vrijedi vise od Cecine vile a vjerujemo da ste se ovim svi iznenadili. Naime kako smo i rekli u naslovu to je vila od pet miliona eura,  a sada vi zamislite o kakvom luskuzu se ovdje radi. Pogledajte vi u nastavku teksta kako to sve izgleda vjerujemo da ce te se iznenaditi.

Odmah sada nakon nje ima vila od poznatog kompozitora i pjevača Gorana Bregovica a kako su strucnjaci prokomentarisali njegova vila se procjenuje na 3, 6 miliona eura i ona se nalazi u jako luksuznom dijelu. Ispod pogledajte slike te koji smo pronasli mi za vas.

PJEVAČ NARODNE MUZIKE MILOŠ BOJANIĆ IMA VILU OD 1,5 MILIONA EURA!