Potrošila je 25.000 eura na plastične operacije! Sada sam najljepša na svijetu i svaki muškarac želi da me OŽENI! Znam koliko sada vrijedim! (FOTO)

Sada smo došli do jedne priče koju smo odlučili da odma podijelimo sa vama te mnogi kada su ovako nešto vidjeli ostali bez riječi i nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Radi se o tome da je ovo priča o djevojci iz Velike Britanije koja je jako poznata rijaliti učesnica koja je proslavila u Velikom Bratu. Nakon što se stekla veliki novac u tom takmičenju ona je odlučila da sve to posveti sebi i da sredi ono čime nije bila zadovoljna na sebi.

Tako je ona odlučila da čak 25.000 eura potrošio na plastične operacije kako bi dovela svoje tijelo do “savršenstva”. Ipak sada nakon mnogih operacija mnogi kada je vidjeli u ovom izdanju ostali su bez teksta i nisu mogli da vjeruju da je ovo ona. Pored toga ona je sama za sebe rekla kako je sada najljepša žena na svijetu i kako nema niti jedne zamjerke što se tiče svog tijela.

Također je rekla kako smatra da svaki muškarac želi da se oženi sa njom te samim time ona je rekla kako će biti jako oprezna kada bude birala pravog muškarca za sebe jer on mora da bude imućan kako bi joj mogao sve obezbjediti što ona želi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *