Poznata pjevačica godinama odbijala Sanju Marinković a sada nakon 10 godina se pojavila i sve joj sasula u lice! SANJA SE CRVENI OD MUKE – VELIKI PROBLEM

Za Sanju Marinković svi smo culi a ona je nasa poznata i uspjesna voditeljica koja je vodila dosta emisija u kojima se pokazala jako dobra a onda je poela da vodi i emisiju koja je moze se reci njena a to je Magazin In. Ona uspjesno godinama ovo vodi a dovodi i zanimljive kombinacije gostiju gdje ih pita razna pitanja.

E sada se postavlja pitanje da li je ovo emisija koja vrijedi da se emituje i dan danas, da li se on nje moze zaraditi a sve pokazuje da jeste jer je dosta vremena na vrhu liste najgledanijih emisija. Sada je kao gosta imala pjevacicu Janu koja joj je sasula sve u facu kao sto smo i naveli u naslovu. Jana je rekla da je 10 godina Sanju odbijala za emisiju jer je prije svega imala veliki tremu.

Kada je Sanja pitala  zasto trema jer je ona osoba koja je stalno pred kamerama, Jana je rekla da je jednom bila tu gost i kada je gledala snimak bila je zgrozena sa tim koliko se njena trema vidi i radi toga nije ni htjela da dolazi jer se jasno vidi da je zbunjena.