POZNATI PJEVAČ UPUCAN U GRUDI: Životno je ugrožen hitno prebačen za bolnicu! LJEKARI SE BORE ZA NJEGA

Danas se u Bordeaxu desio jedan dogadjaj u kojem je sudjelovao poznati francuski pjevac Kendji Girac koji je dobio prostrijelnu ranu u prsa, 27-godisnji pjevac koji je proslavjen sa svojim talentom i oduvijek je bio popularan jer je bio i na takmicenju “The Voice” 2014 godine i on je sada u borbi za zivot i trenutno se ljekari bore za njega i njegov zivot u Sveucilisnoj bolnici u Bordeauxu.

Situacija je takva da je u ranim jutarnjim satima napanut turisticki kamp u Biscarosu dok je Kendij Girca tada bio u posjeti. Svi izvori koji su pouzdani su tvrdili da je pjevac bio u kampu dok je trajala pucnjava a to se desilo takvo da se događaj prijavio policiji oko pet i pol sati. Po dolasku grupa od 20 osoba ih je uocila i pokazali su nespremnost u tom trenutku na bilo kakvu saradnju i sve je to zakomplikovalo situaciju koja je izazovna zaista bila. Ljekari su pruzili mu pomoc odmah i prevezli ga u bolnicu.

Sokantno otkrice prijetnje su takve da je on dobijao skoro stalno i to je uzdrmalo javnost i svi ne mogu da vjeruju da su toliko krili sve to. Svojim iskrenim melodijama i svojim umjetnickim stilom ne samo da je to stekao kao muzicar vec je stekao i divljenje kao roditelj koji je oduvijek odan bio. Jako je cesto dijelio price sa kojim se susretao dok je odrastao u mobilnoj kucici i kasnije je morao na fizicki rad i napustio je skolu sa samo 16 godina. Njegov zivot dozivljava veliku transformaciju kada je pobjedio na The Voicu 2014. godine.